ONLİNE BAĞIŞ

Zambiya’da Kurban Eti Dağıtımı Gerçekleştirdik

Diversity Farklılık Derneği, son olarak Zambiya’da yıl boyunca gerçekleştirdiğimiz adak, akika, nafile, şükür ve şifa kurbanlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Dernek olarak, önce Kenya, Uganda ve Tanzanya’da benzer etkinlikler düzenledik. Ancak bu kez Zambiya’da gerçekleşen organizasyonla, toplumsal dayanışmayı teşvik etmeyi ve ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmayı hedefledik.

Diversity Farklılık Derneği’ne bağış yapanların katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz bu anlamlı etkinlik, Zambiya’daki ihtiyaç sahibi ailelere umut ve sevinç getirdi. Dernek gönüllüleri ve çalışanları, Zambiya’nın yerel yetkilileriyle işbirliği yaparak dağıtım ağını oluşturdu. İhtiyaç sahibi bölgelerdeki ailelerin tespiti için saha araştırmaları gerçekleştirildi ve yardımlar adil bir şekilde dağıtıldı. Dernek olarak, etlerin ihtiyaç sahiplerine adil ve eşit bir şekilde ulaştırılması için büyük bir özveriyle çalıştık.

Zambiya’da gerçekleştirilen kurban dağıtım organizasyonu, Zambiya toplumu tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. İhtiyaç sahibi aileler, Diversity Farklılık Derneği‘nin çabaları sayesinde doyurucu bir öğünle buluştu. Bu organizasyon, Zambiya toplumunda dayanışma ve yardımlaşma kültürünün güçlenmesine katkı sağladı.

Diversity Farklılık Derneği olarak, farklı kültürlere mensup insanları kucaklayarak daha adil ve eşitlikçi bir dünya inşa etme taahhüdümüzü sürdürmeye devam edeceğiz. Yardım çalışmalarımızın kapsamını genişleterek daha fazla insanın hayatına dokunmayı hedefliyoruz. Toplumsal dayanışma ve yardımlaşma değerlerini önemseyerek, ihtiyaç sahiplerine umut ve destek sunmaya devam edeceğiz.