DAHA AYDINLIK BİR DÜNYA İÇİN ÇALIŞIYORUZ
ONLİNE BAĞIŞ

2024 Vacip Kurban Hazırlıklarımız Başladı

Bu bayramda Diversity Farklılık Derneği olarak, Afrika kıtasındaki ihtiyaç sahibi kardeşlerimizle de bayram sevincini paylaşmak için harekete geçtik.

İhtiyaç Sahiplerine Ulaşmak ve Onların Hayallerini Gerçekleştirmek için Çalışmalara Başladık

Afrika’da milyonlarca insan yoksulluk ve açlıkla mücadele ediyor. Bu bayramda, Diversity Derneği olarak kurban etlerini Afrika’daki ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak sofralarına bereket katmak ve hayallerini gerçekleştirmek için çalışmalara başladık.

Diversity Farklılık Derneği olarak, sadece açlığı doyurmanın ötesinde, Afrika’daki ihtiyaç sahiplerinin kalplerine de dokunmayı hedefledik. Bu nedenle, kurban etlerini dağıtırken sadece et dağıtımı yapmakla kalmayıp, aynı zamanda, yetim ve ihtiyaç sahibi çocukların beslenmesine katkıda bulunmak için planlamalarımızı tamamladık.

Deneyimli Ekibimizle Hijyenik ve Titiz Bir Dağıtım Süreci için Hazırız

Kurban Bayramı’na az bir süre kala, Afrika’daki dağıtım bölgelerimizi belirledik ve gerekli tüm koordinasyonları tamamladık. Deneyimli ekiplerimiz, kurban kesim ve dağıtım işlemlerini hijyenik ve titizlikle gerçekleştirecek şekilde hazırlar. Her aşamada Afrika’daki partner derneklerimiz tarafından da kontrol ve denetimler yapılmak üzere hazırlıkları tamamladık.

PAYLAŞ: