Uganda’da Kurban Eti Dağıtım Organizasyonu Gerçekleştirdik

Uganda’da gerçekleştirdiğimiz kurban dağıtım organizasyonuyla, Diversity Farklılık Derneği olarak toplumsal dayanışmayı teşvik etmeyi ve ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmayı amaçladık. Derneğimize yapılan bağışlarla gerçekleştirdiğimiz bu anlamlı etkinlikte, Uganda’daki ihtiyaç sahibi ailelere umut ve sevinç verdik.

Organizasyon sürecinde, Diversity Farklılık Derneği’nin gönüllüleri ve çalışanları, Uganda’daki yerel yetkililerle işbirliği yaparak dağıtım ağı oluşturdu. İhtiyaç sahibi bölgelerdeki ailelerin tespit edilmesi ve adil bir şekilde yardımın dağıtılması için saha araştırmaları yapıldı. Dernek olarak, etlerin ihtiyaç sahiplerine adil ve eşit bir şekilde ulaştırılması için özverili bir çaba sarf ettik.

Uganda’daki kurban dağıtım organizasyonumuz, yerel halk tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. İhtiyaç sahibi aileler, derneğimizin çabaları sayesinde doyurucu bir öğünle buluştu. Bu organizasyon, Uganda toplumunun dayanışma ve yardımlaşma kültürünü güçlendirmeye yardımcı oldu. Dernek olarak, farklı kültürdeki insanları kucaklayarak daha adil ve eşitlikçi bir dünya inşa etme taahhüdümüzü sürdürmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz.