DAHA AYDINLIK BİR DÜNYA İÇİN ÇALIŞIYORUZ
BAĞIŞ YAP
13 Nisan 2020

Kumanya Bağışı – Afrika Ramazan Yardımları

Dün olduğu gibi bu Ramazan’da da Müslüman kardeşlerimizi yalnız bırakmamak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Partner derneklerimiz ve gönüllülerimizle 10 yıllık tecrübemiz ve yapmış olduğumuz koordineli çalışmalar ile sizlerin yaptığı başta kumanya bağışı olmak üzere, iftar, sahur, zekat, sadaka, fitre, fidye, bayramlık elbise ve tüm bağışlarınızı gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya ve onlara destek olmaya gayret ediyoruz.

Bu Ramazanda da Onların Yanındayız!

Tüm dünyanın zor zamanlardan geçtiği şu günlerde tüm insanlık sıkıntılar yaşarken, kalacak evi olmayan, günlük hayatını zor şartlar altında geçiren, yeterli gıdaya ve temiz suya ulaşamayan, sağlık imkanlarından istifade edemeyen Afrika’daki Müslüman kardeşlerimizi bu süreçte çok daha zor bir süreç bekliyor.

Afrika Kumanya Bağışı

Bütün dünyanın ekonomik buhrana girdiği bu süreçte, ekonomileri kötü olan Afrika ülkelerinin ekonomilerinin kötüye gidişi hızla devam ediyor. Yabancı ülkelerin yardımları ile yaralarını saran bu coğrafya, kendi içinde izole olan dünya ülkelerinin kendileriyle irtibatlarının kopması sebebiyle yalnızlıklarıyla tekrar yüzleşmek zorunda kaldı. Korona virüs salgını ile alakalı tüm dünyadan test sonuçları ve vaka sayıları art arda açıklanırken test yapma imkanı olmayan ülkeler, var olan sıkıntıyı ve sıkıntının boyutlarını dahi tespit edememekte.

Tüm bunlarla beraber gelişen Korona virüs salgını sebebiyle yıllardır bu coğrafyada yardımlar yapan, başta kumanya bağışı olmak üzere, diğer yardımları götüren, Müslüman kardeşlerimize umut olan birçok derneğin bu Ramazan-ı Şerifte saha çalışması yapamadığını görmek, üzerimizdeki bu mesuliyeti daha da artırmakta ve yapılacak çalışmaları daha anlamlı kılmaktadır.

Bütün bu olumsuzluklara rağmen dün olduğu gibi bu Ramazan’da da Müslüman kardeşlerimizi yalnız bırakmamak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Partner derneklerimiz ve gönüllülerimizle 10 yıllık tecrübemiz ve yapmış olduğumuz koordineli çalışmalar ile sizlerin yaptığı başta kumanya bağışı olmak üzere, iftar, sahur, zekat, sadaka, fitre, fidye, bayramlık elbise ve tüm bağışlarınızı gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya ve onlara destek olmaya gayret ediyoruz. Desteklerini esirgemeyen tüm bağışçılarımıza teşekkür ederiz.

Bütün bağış seçeneklerimizi görmek için aşağıdaki “Online Bağış Yap” butonuna basabilirsiniz.

Siz de Afrikalı ihtiyaç sahiplerine destek olmak ister misiniz?
Online Bağış Yap
blankWhatsapp'tan Sor