ONLİNE BAĞIŞ

2023 Kurban Organizasyonunu Tamamladık

Diversity Farklılık Derneği olarak, Afrika’nın ihtiyaç sahibi ülkelerinde gerçekleştirdiğimiz 2023 Kurban Bayramı faaliyetleriyle, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu yıl derneğimize yapılan bağışlarla, yerel topluluklara önemli bir katkı sağladık.

Diversity Farklılık Derneği olarak amacımız, Afrika genelinde farklı kültürleri kucaklamak ve sosyal adaleti desteklemektir. Bu çerçevede, Kurban Bayramı gibi özel bir zaman diliminde ihtiyaç sahiplerinin sevinçlerine ortak olmayı ve onlara yardımcı olmayı hedefledik. Afrika’nın ihtiyaç sahibi ülkelerdeki faaliyetlerimiz, bu misyonumuzu gerçekleştirme yolunda attığımız önemli adımlardan sadece biridir.

Yerel yetkililerle işbirliği yaparak, Kurban Bayramı öncesinde bölgedeki ihtiyaç sahiplerini tespit ettik. Ardından kurban etlerini, ihtiyaç sahiplerine dağıtmak üzere hazırlık yaptık. Bu süreçte, etik ve hijyenik standartlara uygun şekilde hareket ettik ve her aşamada titizlikle çalıştık.

Faaliyetlerimiz sırasında, yerel topluluk liderleri ve gönüllülerle yakın işbirliği içinde olduğumuz için büyük bir mutluluk duyuyoruz. Onların desteği sayesinde, etlerin doğru bir şekilde dağıtılmasını sağladık ve ihtiyaç sahiplerine ulaşabildik. Ayrıca, bölgedeki bazı ailelere, kendi ihtiyaçlarını karşılamaları için kurban etlerini kullanmaları için de dağıtım yaptık. Bu şekilde, yerel ekonomiye katkıda bulunmayı ve sürdürülebilirliği teşvik etmeyi amaçladık.

Diversity Farklılık Derneği olarak, bu faaliyetin sadece bir başlangıç olduğunu biliyoruz. Daha fazla insanın ihtiyaçlarına yanıt verebilmek için çalışmalarımızı genişletmeyi hedefliyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyoruz. Bu faaliyet, birçok ailenin hayatında büyük bir fark oluşturdu ve umutlarını canlandırdı.

Bir kez daha, bize olan güveniniz ve cömertliğiniz için teşekkür ediyoruz.

Saygılarımızla,