DAHA AYDINLIK BİR DÜNYA İÇİN ÇALIŞIYORUZ
ONLİNE BAĞIŞ

Berekete Vesile Olduk

Dünya genelinde hayırseverlerin desteğiyle faaliyet gösteren Diversity Farklılık Derneği, 2023 Ramazan ayında Afrika’nın Kenya, Tanzanya, Uganda, Ruanda, Komoros, Malavi, Zambiya, Madagaskar ve Mozambik ülkelerinde yaşayan ihtiyaç sahiplerine yemek ve gıda yardımlarını ulaştırdı. Dernek, insanların temel ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalarını sürdürerek, bu bölgelerde yaşayan insanların hayatlarını iyileştirmeye katkıda bulundu.

Diversity Farklılık Derneği, kurulduğu günden bu yana dünya genelinde sosyal adaletin ve eşitliğin sağlanması için önemli çalışmalar yapmaktadır. Afrika kıtasında yaşanan gıda ve beslenme sorunlarına çözüm bulmayı hedefleyen dernek, Ramazan ayı boyunca yoğun bir şekilde çalışarak ihtiyaç sahiplerinin yardımına koştu.

Kenya, Tanzanya, Uganda, Komoros, Malavi, Zambiya, Madagaskar ve Mozambik gibi ülkelerde dernek, insanların yaşam şartlarını iyileştirmeye yönelik çabalara devam etti. Gıda yardımları, bu ülkelerdeki ihtiyaç sahiplerine umut ve destek oldu.

Diversity Farklılık Derneği, bu önemli çalışmalarıyla ihtiyaç sahibi insanlara umut olmaya ve yaşamlarını iyileştirmeye devam etmektedir. Dünya genelinde hayırseverlerin desteğiyle gerçekleştirdiği faaliyetlerle, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden dernek, fark oluşturmaya devam ediyor.

PAYLAŞ: