DAHA AYDINLIK BİR DÜNYA İÇİN ÇALIŞIYORUZ
ONLİNE BAĞIŞ

Çad Sünneti için Hazırlıklar Tamamlandı

Afrika’nın kalbinde bulunan Çad’ın başkenti Ndjamena’da, Safa Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan anlamlı sünnet organizasyonu için, Diversity Farklılık Derneği olarak, gönüllü sağlık ekibi ve kendi gönüllülerimizle birlikte yer alacak olmanın heyecanını taşıyoruz. Bu anlamlı etkinliğin başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesi adına titizlikle hazırlandık. Ekibimiz, 27-29 Kasım 2023 tarihleri arasındaki etkinliğin her aşamasında sorumluluklarını yerine getirebilmek için çalışmaları tamamladı.

Etkinlik öncesinde, dernek yetkilileri, sorunsuz ve sağlıklı bir organizasyonun garantisi için profesyonel bir ekiple önemli bir hazırlık ve planlama toplantısı gerçekleştirdi. Sağlık ekibimiz, tüm katılımcıların sağlığını düşünerek gerekli tıbbi ekipman, personel ve altyapı konularında kapsamlı bir çalışma yürüttü.

Etkinlik için gerekli tüm tıbbi malzemelerin temin edilmesi ve etkinliğin başlamadan önce Çad ülkesine ulaştırılması planlandı. Sağlık ekibi, ihtiyaç halinde anında tıbbi yardım sunmak için hazır durumda bulunuyor.

Çad’daki yüksek yoksulluk oranı, bölgedeki yaşam koşullarının iyileştirilmesine yönelik sosyal sorumluluk projelerinin ne kadar önemli olduğunu göstermektedir. Safa Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek bu projeye Diversity Farklılık Derneği‘nin verdiği destek ve çabalar, yerel toplum tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanmış, kardeşlik ve dayanışma duygusunu güçlendirmiştir.