Afrika’da Ramazan Sevinci

Bu Ramazanda da ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakılmadı, yarım milyar Müslüman nüfusu bulunan Afrika’daki ihtiyaç sahiplerine yardımlar ulaştırıldı.
   Afrika kıtasının birçok bölgesinde ülkedeki dernekler aracılığıyla kumanya paketleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Yaklaşık 15 bin kişiye ulaştırılan kumanya paketleri büyük sevince vesile oldu. Ayrıca belirlenen noktalarda 1000 den fazla çocuğa da bayramlık elbise ve ayakkabı hediye edildi.
   Diversity Farklılık Derneği olarak senenin tamamında sürdürülebilir yardım odaklı çalışmalara destek vererek, Afrika insanının yanındayız.
Çad’ın başkenti N’Djamena’daki Baride Köyü Muhtarı Ömer Amhudra “Ramazan ayında bizleri yine unutmayan tüm hayırsevere halkımız adına teşekkür ediyorum. Onlara duacıyız” dedi.