Sultan Abdulhamid Han 1. Su Kuyusu Mali’de Açıldı

Sultan Abdulhamid Han Su Kuyusu Mali’de Açıldı

Su Kuyusuna Bağış Yapmak İçin Tıklayınız!

Sultan Abdulhamid Han Kimdir?

Sultan 2. Abdulhamid Han, Osmanlı Devleti’nin 34. padişahı, 99. islam halifesidir. Osmanlı Devleti’nin zor zamanında başa gelmiş olup, 1876-1909 yıllarında toplam 33 sene hükümdarlık yapmıştır.

Sultan’ın İsmi Afrika/Mali’de Hayat Buldu

Diversity Farklılık Derneği olarak, Ab-ı Hayat Su Kuyuları projemiz kapmasında, web sitemiz üzerinden yapılan bağışlarla Afrika kıtasının ihtiyaç sahibi köylerinde su kuyuları açmaya devam etmekteyiz.

Sultan Abdulhamid Han’ın vefatının 101. yıl dönümünde hayır severlerin destekleriyle tamamlanan 1. su kuyumuz Afrika/Mali ülkesinde açılmış bulunmaktadır.

Yüzlerce ihtiyaç sahibi insanın istifade edeceği bu kuyunun açılmasına vesile olan bütün hayır sahiplerine, Diversity Farklılık Derneği olarak teşekkür ederiz.

Ortak su kuyusu kampanyamıza aşağıdaki link üzerinden destek olabilirsiniz

Su Kuyusuna Bağış Yapmak İçin Tıklayınız!

WhatsApp WhatsApp'tan Sor