Sıradaki Sünnet Organizasyonu : 21-27 Mayıs / Senegal

Diversity Farklılık Derneği 2016 Sağlık projeleri kapsamında düzenlenen sünnet organizasyonlarından ikincisi  21-27 Mayıs 2016’da Batı Afrika ülkesi Senegal’degerçekleştirilecek. Müslüman nüfusun yüksek olduğu ülkede sağlıklı sünnet organizasyonuna ihtiyaç var.

İhtiyaçları göz önüne alınarak 2016 yılının ikinci sünnet organizasyonu Senegal’in iki bölgesinde gerçekleştirilecektir. Türkiye’den gönüllü doktor ve sağlıkçıların katılımıyla düzenlenecek organizasyona ciddi talep bekleniyor. 5 Günlük programda yaklaşık 1000 çocuğun hijyenik şartlarda sünnet ettirilmesi planlanıyor.

Hayırseverler Kirvem Olur Musun-Senegal kampanyasıyla da Afrika’lı ihtiyaç sahibi bir çocuğa kirve olabilecekler.

İnternet sitemizden online bağış yoluyla 50 TL’ye Afrika’lı bir çocuğun kirvesi olabilirsiniz. https://www.diversitydernegi.org/bagis/sunnet-organizasyonu/

DSC_2633

Daha önce Şubat 2016’da yapılan sünnet organizasyonunda Türkiye’den gönüllü doktor ve sağlıkçılar ile derneğin Benin/Cotonou’daki yerleşik temsilcilerinin beraber düzenlediği organizasyon, halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. 25 kişilik ekiple 5 günlük program boyunca 1130 çocuk sünnet edildi.

WhatsApp WhatsApp'tan Sor