Sierra Leone’da Güzel bir Gelecek Yükseliyor

Diversity Farklılık Derneği‘nin Afrika için kalıcı eserler kampanyası kapsamında bir müessese daha Afrika’nın geleceğini inşa için yükseliyor. Batı Afrika ülkelerinden olan Sierra Leone‘da 2011 itibariyle insani yardım odaklı faaliyetlerine başlayan Diversity Farklılık Derneği, projelendirdiği 150 kapasiteli yatılı yurt binası ile  ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimine imkan sağlanacak.

IMG-20160630-WA0030_1

Sierra Leone’nin başkenti FreeTown’da başlanan ve hayırseverlerin desteğiyle ilerleyen yurt inşaatı 1 yıl içerisinde tamamlanarak Sierra Leone’deki gençlerin geleceğe umutla bakmalarına vesile olacak. İhtiyaç sahibi öğrencilerin hem eğitim hem de yeme içme ve barınma ihtiyaçlarınının karşılacağı müessesenin bitmesi için gün sayılıyor.

IMG-20160630-WA0027

Proje bittiğinde çevresine örnek olarak eğitim ve müessese ile alakalı bir çok algının müsbet yönde gelişmesine imkan sağlayacak. Sierra Leone’da hali hazırda hayırseverlerin destekleriyle devam eden 1 kiralık müessesede her türlü ihtiyaçları karşılanan 30 civarında öğrenci eğitimlerine devam etmektedir.

mali-insaat

WhatsApp WhatsApp'tan Sor