DAHA AYDINLIK BİR DÜNYA İÇİN ÇALIŞIYORUZ
BAĞIŞ YAP
1 Ekim 2019

Moritanya Sünnet Organizasyonu Tamamlandı

Diversity Farklılık Derneği olarak, 23 – 26 Eylül tarihlerinde Batı Afrika ülkesi olan MORİTANYA‘da sağlıklı sünnet organizasyonumuzu düzenledik.

Türkiye’den gönüllü doktorlarımızın destekleriyle, ülkenin Nuakşot “Rüzgarlar Diyarı” bölgesinde 3 gün süren programda, 1500’e yakın çocuk sağlıklı sünnet ile tanıştı.

Kirvem Olur Musun ?

Bir Nefes Sıhhat Sağlık” projesi kapsamında gerçekleşen Moritanya Sağlıklı Sünnet Organizasyonu’muzda bizleri bekleyen yüzlerce çocuğun çehresinde sizlerin destekleriyle tebessüm olduk. 4 yıldır olduğu gibi bu sünnet organizasyonumuzda da hayırseverlerimizin destekleriyle Sahra çölünün etkisi altındaki Moritanya’da gerçekleştirdiğimiz sünnet organizasyonuyla ilkel çağlarda yapılan sünnetlerin aksine hijyenik bir ortamda Afrikalı çocukların hidayetine vesile olduk. 3-9 Mart 2018’de Moritanya’da gerçekleştirdiğimiz sağlıklı sünnet organizasyonumuz gibi bu organizasyonda da bizlere sünnet organizasyonumuz boyunca destek olan Moritanyalı kardeşlerimiz sayesinde sorunsuz bir şekilde organizasyonumuzu tamama erdirdik.

İstanbul Hisar Hastanesi‘nden gönüllü doktorların ve sağlık personellerinin katıldığı sünnet organizasyonu, modern sağlık koşulları göz önünde bulundurularak hijyenik bir ortamda gerçekleştirildi. Tamamen ücretsiz yapılan bu sünnet organizasyonumuzda, binlerce çocuğun sağlıklı sünnet olmasına vesile olan hayır sahiplerine teşekkür ederiz.

Moritanya sünnet organizasyonumuzdan dönen ekibimiz ile yaptığımız görüşmelerde çocuklarını sağlıklı sünnete kavuşturduğumuz ailelerin bu organizasyondan fazlasıyla mutlu olduklarını ifade eden tebessümlerle onları karşıladıklarını ifade ettiler. Diversity Farklılık Derneği olarak bu güzel anları bizlere tüm gerçekliğiyle yansıtan ekibimize teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Sizde ihtiyaç sahibi çocukların kirvesi olup, mutluluklarına vesile olabilirsiniz.
Kirvem Olur Musun?