Yarınlara Bir Işık da Siz Tutun

Güzel Bir Gelecek İçin İyi Eğitimli Nesiller

Diversity Farklılık Derneği olarak, Afrika’nın en büyük sorunu olan eğitim için kalıcı çözümler üretecek projeler geliştiriyoruz. Hayırseverlerin desteğiyle inşa edilen örnek eğitim kurumlarımızda çocuklar, özellikle de yiyecek ve barınmaya muhtaç olan yetimler yaşamaktadır.

Güzel bir ahlaki neslin yetiştirilmesi adına verdiğiniz eğitim desteğiyle bir çocuğun yüksek kaliteli bir eğitim almasını ve gelecekte de güvenle devam etmesini sağlayabilirsiniz.

Bir aylık eğitim destek ücreti için derneğimizle iletişime geçebilirsiniz.

Eğitim Desteği İçin TIklayınız!

İhtiyaç sahibi bir çocuğun bir yıllık eğitim masraflarını karşılayan taraftar için çocuk kişisel bilgilerini içeren bilgiler hazırlanacaktır. Bir destekçi olarak, sponsorlu öğrencinizle bağlantı kurabilir ve eğitim ilerlemesini takip edebilirsiniz.

Contact Person WhatsApp'tan Sor