İsabet Okullarında Su Kuyusu ve Fidan Konferansları Düzenlendi

İSTANBUL-BEYLİKDÜZÜ İSABET OKULU
ALANYA İSABET OKULU
ANTALYA İSABET OKULU

Diversity Farklılık Derneği olarak Afrika kıtasında sürdürülebilir projeler icra etmekteyiz. Birkaç yıldır devam eden Ab-ı Hayat Su Kuyuları projemizle beraber, 2018 yılının sonu itibarıyla Yeşil Afrika Fidan Projemizi de başlatmış bulunmaktayız.

İstanbul/Beylikdüzü, Antalya ve Alanya İsabet Okulları’ndaki öğrencilere ve öğretmenlere;

Artvin Çoruh Üniversitesi Orman Mühendisliği Bölümü’nden Sayın Doç Dr. Sinan Güner‘in katılımlarıyla “Yeşil Afrika” sloganı ile yola çıktığımız, Afrika kıtasındaki fidan dikim ve ağaçlandırma çalışmalarımızı anlattık.

Bir Damla Bin Umut” sloganı ile yola çıktığımız, Afrika’daki su kuyusu faaliyetlerimizden bahsettik.

Gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı İsabet Okulları yönetimine, öğrencilerine ve velilerine Diversity Farklılık Derneği olarak teşekkür ederiz.

WhatsApp WhatsApp'tan Sor