DAHA AYDINLIK BİR DÜNYA İÇİN ÇALIŞIYORUZ
BAĞIŞ YAP
1 Mayıs 2020

Gıda Yardımları İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırıldı

Her kim bir oruçluya helal olan yiyecek ve içecek ile iftar ettirirse melaike-i kiram, Ramazan-ı şerif ayının tamamında, Cebrail as.’da Kadir gecesinde o kimse için istiğfar ederler.  (Hadisi Şerif)

RAMAZAN-I ŞERİF GIDA PAKETİ YARDIMLARINI  KENYA’DA İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRDIK

Tüm dünyanın zor zamanlardan geçtiği şu günlerde tüm insanlık sıkıntılar yaşarken, kalacak evi olmayan, günlük hayatını zor şartlar altında geçiren, yeterli gıdaya ve temiz suya ulaşamayan, sağlık imkanlarından istifade edemeyen Afrika’daki Müslüman kardeşlerimizi bu süreçte dün olduğu gibi bu Ramazan’da da yalnız bırakmıyoruz. Başta Gıda (Kumanya) yardımı olmak üzere, iftar ikramlarımızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyoruz.

Diversity Farklılık Derneğimizi vesile ederek yapmış olduğunuz yardımları doğru zamanda doğru yerde doğru insanlar eliyle gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyoruz. 2020 Ramazan-ı Şerif Gıda paketi yardım dağıtımlarının 1. etabı Ramazan-ı Şerifin ilk günün de Kenya ülkesinin Mombassa ve Nairobi şehirlerinde başta yetim çocuklar olmak üzere ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırıldı. İnşallah bu sayede buradaki halk Ramazan-ı şerifi boyunca oruçlarını daha rahat tutacak, iftar ve sahur için gıda bulmak ve gıdaya ulaşma sıkıntısı yaşamayacak.

Derneğimiz tarafından yapılacak gıda yardımları haftalık periyotlar halinde Ramazan-ı Şerif boyunca düzenli olarak dağıtılmaya devam edecek. Gıda yardımlarının 2. Etabını sizlerin destekleriyle Doğu Afrika ülkesi olan Uganda ülkesinde gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen siz hayır severlere teşekkür eder, Ramazan-ı Şerifin tüm İslam alemine sağlık, huzur ve refah getirmesini Yüce Rabbimizden niyaz ederiz.

blankWhatsapp'tan Sor