DAHA AYDINLIK BİR DÜNYA İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Afrika Sünnet Merasimi

Bir Nefes Sıhhat Sağlık Projesi

18 – 26 Kasım Afrika Kenya Sünnet Merasimi

Sağlıklı bir yaşam sürebilmesi her insanın arzuladığı zaruri ve insani bir ihtiyaçtır.  Bu konuda Afrika’da Sağlık projelerimiz sürdürülebilirlik esasıyla devam etmektedir. Birçok sağlık yardımı yapan derneğimiz, ülkelerden gelen talepler uyarınca Afrika’da sağlık ihtiyaçlarının başında gelen erkek çocukların iyi şartlarda sünnet edilmesi hedefine yoğunlaşmıştır.

Kirve Olmak İçin Tıklayınız!

Sünnet Organizasyonlarımız Hakkında Sık Sorulan Sorular

Kirve Nedir?

Anadolu Halk geleneklerine göre, bir çocuk sünnet edilirken sünnet giderlerini üzerine alan kişiye verilen isimdir.

Afrika'da Sünnet Organizasyonlar Düzenliyor Musunuz ?

Diversity Farklılık Derneği olarak, 2012 yılı itibariyle hayır sahiplerinin destekleriyle her yıl en az 4 ülkede gerçekleşen sünnet organizasyonları çerçevesinde 5000 kadar çocuk sağlıklı sünnet edilmektedir.

Nasıl Kirve Olabilirim ?

Derneğimizin web sitesi üzerinden, bütün kredi ve hesap kartları ile online olarak kirve bağışında bulunabilirsiniz.

Kirve Olmak İçin TIklayınız!

Kirvesi Olduğum Çocuğu Görebilecek Miyim?

Organizasyonumuz tamamlandıktan sonra, sağlıklı sünnet olmasına vesile olduğunuz çocuğun resmini whatsapp üzerinden gönderiyoruz.

Whatsapp'tan Sor