kapat
BAĞIŞ YAP
12 Haziran 2019

Bu Ramazan Ayında da Onların Yanındaydık

Diversity Farklılık Derneği olarak 2019 yılı Ramazan-ı Şerif ayında sizlerin destekleriyle Afrika’nın 44 farklı ülkesinde bizlere ulaştırmış olduğunuz iftar ve sahur bağışlarınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Afrikalı ihtiyaç sahibi insanlara sizlerin yapmış olduğu bu bağışlarla hayırsever kardeşlerinin bu Ramazan’da da onları unutmadığını ve yanında olduğunu hissettirdik. Bizlere iftar ve sahur bağışında bulunan bağışçılarımıza ve gönüllülerimize verdikleri iftar ve sahurların dönüşlerini videolarıyla siz sahiplerine ulaştırdık.

Gıda Paketlerinizi Ulaştırdık

Değerli Diversity gönüllülerinin bize ulaştırdıkları gıda paketi yardımlarını binlerce ihtiyaç sahibi Afrikalı’ya “Bu Ramazan’da da onların yanındayız” sloganı altında orada yıl içerisinde daima ihtiyaç sahiplerinin yanında bulunan tecrübeli Personellerimizle bazı zamanlar hane hane bazı zamanlarda toplu bir şekilde ulaştırdık.

Bayramlıklar ile Tebessümlerine Şahit Olduk

Ayrıca bu Ramazan-ı Şerif bayramında da:
Gül’sün çocukların! Onlar gülümseyince; gözlerinin dibinden, kirpiklerinin ucundan gülüyorlar. Sanki topluyorlar bütün yıldızları gözlerine, kirpiklerinden kayıyor yıldızlar bakanın gözlerine.” bizlere onların gülümsemesinin ne kadar da manidar olduğunu anlatan bu satırların verdiği ilhamla o gülümsemenin bir anına şahit olmak için siz hayırseverlerin göndermiş olduğu bayramlıkları Arefe günü oradaki ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırdık.

Bu hayırlara vesile olan tüm Diversity gönüllüleri ve referanslarımıza Diversity Farklılık Derneği olarak teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Yıl içerisinde devam eden Zekat ve Sadaka bağışlarınızı ihtiyaç sahiplerine iletiyoruz.
BAĞIŞ YAP
Whatsapp'tan Sor