DAHA AYDINLIK BİR DÜNYA İÇİN ÇALIŞIYORUZ
BAĞIŞ YAP
29 Şubat 2016

Benin Sünnet Organizasyonu Tamamlandı

Diversity Farklılık Derneği 2016 Sağlık projelerinden olan sünnet organizasyonlarından ilki Batı Afrika’nın küçük ülkesi Benin de 15-21 Şubat 2016’da gerçekleştirildi.

DSC_3038

Türkiye’den gönüllü doktor ve sağlıkçılar ile derneğin Benin/Cotonou’daki yerleşik temsilcilerinin beraber düzenlediği organizasyon, halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. 25 kişilik ekiple 5 günlük program boyunca 1130 çocuk sünnet edildi.

_MG_1210

Hayırseverlerin desteğiyle düzenlenen organizasyon, yerel tekniklerle oldukça sorunlu geçen sünnetlerin, alanında uzman ekibin titiz çalışmaları sonucu daha önce olduğu gibi eğlenceye dönüştürüldü.

_MG_0182

Hayırseverlerin desteğiyle sağlık projelerimiz 2016 yılında’da devam edecektir. Afrikalı çocuklar adına; Diversity Farklılık Derneği olarak hayırseverlere, gönüllülerimize ve kirvelere teşekkür ederiz.