Kurbanlarınız Afrika’da Sevinç Olsun

Diversity Farklılık Derneği olarak kurban bağışlarınızı, Afrika ülkelerindeki ihtiyaç sahibi insanlara ilk elden ve aracısız olarak ulaştırıyoruz.

Nafile Kurban Nedir ?

Nafile Kurban : Kurban bayramı dışındaki sair zamanlarda sırf Allah rızası için farklı niyetlere kesilen kurbana denir.

Nafile Kurban Bağışı

Adak Kurban Nedir ?

Adak Kurban : Kişinin bir niyet doğrultusunda, gerçekleşmesi halinde kesmeyi vaat ettiği kurbandır. Mesela : “Şu işim olursa kurban kestireceğim, ilerde arabam olursa, evim olursa kurban kestireceğim.” gibi kurban kesimi için vaatte bulunursa ve o işi vuku bulursa, bu niyet doğrultusunda kesilen kurbana Adak Kurbanı denir.

Adak Kurban Bağışı

Akika Kurban Nedir ?

Akika Kurbanı : Yeni doğan çocuk için Cenâb-ı Hakk’a şükür olarak kesilen kurbana denir. Akika kurbanı kestirmek müstehabtır. Doğduğu günden itibaren her zaman kesilebilir. Yedinci günü kesmek daha faziletlidir.

Akika Kurbanı Bağışı

Kurban ibadeti için vekaletleri alınan kurbanların kesimleriyle alakalı İslami hassasiyetler vardır. Vekaletin alınmasından kurbanın kesildi bilgisinin kurban sahibine ulaştırılmasına kadar her ayrıntı derneğimizin 17 yılı aşkın tecrübesi bulunan ekibiyle gerçekleştirilmektedir. Yıl boyunca bölgedeki daimi temsilcilerimiz yoluyla Afrika ülkelerinde yüzlerce bölgesinde vacip, adak, akika, şükür ve diğer nafile kurbanlarınız özenle kesilmektedir.

NOT : Kurban bağışınız tamamlandıktan sonra +90(216) 478 4706 numaralı sabit hattımız üzerinden, sözlü vekaletiniz ve kurban kaydınız alınmak üzere sizinle iletişime geçilecektir.

Temizle
Yok.

Kurbanlarınız Sevinç Olsun

Yıl içerisindeki adak, şifa, şükür, akika ve diğer nafile kurban bağışlarınızı, Afrika‘ya gönderebilirsiniz. Göndermiş olduğunuz kurbanlarınızı Afrika‘daki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz.

Kurban Türü

Sadakalı Şifa Kurbanı, Vacip Kurban 2018, Adak Kurbanı, Akika Kurbanı, Şükür Kurbanı, Nafile Kurban, Şifa Kurbanı, Büyükbaş Kurban, Deve Kurbanı