BİR NEFES SIHHAT SAĞLIK PROJESİ

Diversity Farklılık Derneği olarak  Bir Nefes Sıhhat Sağlık Projesi kapsamında sağlıklı sünnet organizasyonları düzenliyoruz. 2012 yılı itibariyle hayır sahiplerinin destekleriyle yılda en az 4 ülkede 5000 çocuk sağlıklı sünnet edilmektedir.

KİRVE : Halk geleneklerine göre, çocuk sünnet edilirken sünnet giderlerini üzerine alan kişiye verilen isimdir.

Siz de Afrika’daki ihtiyaç sahibi bir çocuğun kirvesi olup, sünnet masraflarını karşılayabilirsiniz.

1 kirve bedeli : 100TL

Sağlık projelerimiz sürdürülebilirlik esasıyla devam etmektedir. Birçok sağlık yardımı yapan derneğimiz, ülkelerden gelen talepler uyarınca Afrika’da sağlık ihtiyaçlarının başında gelen erkek çocukların iyi şartlarda sünnet edilmesi hedefine yoğunlaşmıştır.