BİR NEFES SIHHAT SAĞLIK PROJESİ

Diversity Farklılık Derneği olarak  Bir Nefes Sıhhat Sağlık Projesi kapsamında sağlıklı sünnet organizasyonları düzenliyoruz. 2012 yılı itibariyle hayır sahiplerinin destekleriyle yılda en az 4 ülkede 5000 çocuk sağlıklı sünnet edilmektedir.

KİRVE : Halk geleneklerine göre, çocuk sünnet edilirken sünnet giderlerini üzerine alan kişiye verilen isimdir.

Siz de Afrika’daki ihtiyaç sahibi bir çocuğun kirvesi olup, sünnet masraflarını karşılayabilirsiniz.

Sağlık projelerimiz sürdürülebilirlik esasıyla devam etmektedir. Birçok sağlık yardımı yapan derneğimiz, ülkelerden gelen talepler uyarınca Afrika’da sağlık ihtiyaçlarının başında gelen erkek çocukların iyi şartlarda sünnet edilmesi hedefine yoğunlaşmıştır.