Artık Onların Yüzü Gülüyor

Diversity (Farklılık) Derneği, Afrika’nın onlarca ülkesinde yardıma muhtaç fakir çocukların eğitimine destek olmaya devam ediyor.

Kendi imkânlarıyla eğitim fırsatı bulamayan yüzlerce Afrikalı çocuk, Diversity Derneği ve çözüm ortağı kardeş kuruluşların yapmış olduğu yardımlarla artık geleceğe umutla bakıyor. Giderek artan destekleriniz sayesinde, eğitim yardımı yapılan çocuklara aynı zamanda yemek, kıyafet ve barınma imkânı da sunuluyor.

Derneğimiz bugüne kadar Güney Afrika, Etiyopya, Nijer, Moritanya, Kamerun, Mozambik, Mali, Gine Konakri, Burkina Faso, Uganda, Ruanda, Çad, Kenya, Cibuti, Senegal, Kongo ve daha birçok Afrika ülkesine ulaştı. Faaliyetlerimize sizlerin desteğini arkamızda hissederek tüm hızla devam ediyoruz. Afrikalı ’’siyah incilerin’’ yüzünü güldüren hayırseverlerin hepsine teşekkür ederiz.

WhatsApp WhatsApp'tan Sor