Afrika/Çad Sünnet Organizasyonu Tamamlandı!

Çad Sünnet Organizasyonu Tamamlandı

Kirvem Olur Musun ?

Derneğimizin Bir Nefes Sıhhat Projesi kapsamında, 2018 yılı itibarıyla 4.sünü düzenlediği Afrika/Çad ülkesindeki sünnet organizasyonu başarı ile tamamlandı.

Çad’daki temsilcilerimiz vasıtasıyla, ülkenin tesbit edilen bir bölgesinde sünnet organizasyonumuz gerçekleştirildi. Türkiye’den gönüllü doktorlarımızın katıldığı sünnet organizasyonumuza yoğun bir ilgi vardı. İlk günden son güne kadar yoğun ilgisini koruyan organizasyonumuzda toplam 1100 adet sünnet yapıldı.

Hisar Hospital Intercontinental‘nden gönüllü doktorların ve sağlık personellerinin katıldığı sünnet organizasyonu, modern sağlık koşulları göz önünde bulundurularak hijyenik bir ortamda gerçekleştirildi. Tamamen ücretsiz yapılan bu sünnet organizasyonumuzda, binlerce çocuğun sağlıklı sünnet olmasına vesile olan hayır sahiplerine teşekkür ederiz.

Afrika kıtasındaki sünnet organizasyonlarımız devam etmekte olup, bir sonraki program için kirve kaydınızı oluşturabilirsiniz.

Kirvem Olur Musun ?

WhatsApp WhatsApp'tan Sor