Şimdi Afrika için İftar Vakti

Yarım Milyar Müslüman Nüfusa Sahip Afrika’da Ramazan-ı Şerif Organizasyonlarımız Devam Ediyor.

Sahra altı Afrika’da yaşayan nüfusun büyük bölümü temel gıda maddelerine ihtiyaç duyuyor. Ramazan Ayı ise Afrika’da bir başka yaşanmaktadır. Özellikle kırsal kesimlerde aylar öncesinden başlanan ramazan hazılıkları vardır. Bu hazırlıkların geneli maddi bir hazırlıktan ziyade manen olmaktadır. Çünkü sahurlarını kuyu suyu ile geçiren iftarlarda da tek çeşit yağsız, tuzsuz bir yemek ve bu yemeği kardeşçe paylaşan Afrika insanı vardır Ramazan’da.

Diversity Farklılık Derneği olarak tesbit ettiğimiz yüzlerce noktada iftar, sahur ve kumanya paketi yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz.

Desteklerinizi online bağış yoluyla veya banka hesaplarımız yoluyla Afrika’nın ihtiyaç sahibi bölgelerine ulaştırabilirsiniz.

İFTAR BAĞIŞINDA BULUN
SAHUR BAĞIŞINDA BULUN

Her Ramazan-ı Şerif bir başkadır Afrika’da ancak yolu dahi olmayan uzak köylerdeki müslümanları unutmayanlar da vardır.

Her Ramazan-ı Şerif dualar yükselirken hamd ile bu dualardan nasiplenen binlerce isimsiz hayırsever vardır.