Genel

Ruanda’da örnek bir Anaokulu

Diversity Farklılık Derneği sürdürülebilir projelerinin başında Eğitim faaliyetleri gelmektedir. Ahlaklı ve geleceğe umutla bakan nesillere vesile olmak için hayırseverlerin desteğiyle her geçen gün daha fazla insana ulaşmaktadır.

Yedi’den Yetmiş’e herkes için eğitim programlarını destekleyen Diversity Farklılık Derneği Ruanda’da 2010 yılından beri faaliyetlerini sürdürmektedir.

10

1990’lı yıllarda çok ağır bir iç savaş ve soykırım yaşayan ve yüzbinlerce insanını kaybeden Ruanda toplumuna uzatılan kardeş eli kısa sürede yoğun taleple karşılanmıştır.

18

Hayırseverlerin destekleriyle Başkent Kigali’de 2013 yılında açılan Anaokulu, Ruanda mercileri tarafından örnek bir eğitim kurumu gösterilmektedir. Anaokulu 2016 itibariyle 2000 çocuğa eğitim vererek Afrika’nın geleceğine umutla bakan bir neslin tohumları atılmıştır.

Contact Person WhatsApp'tan Sor