Güzel Bir Gelecek İçin Eğitimli Nesiller

Diversity Farklılık Derneği olarak Afrika‘nın en büyük sorunu olan eğitim ihtiyacına insanı merkeze alan kalıcı çözümler üretmek için projeler geliştiriyoruz. Sahra Altı Afrika‘da şehirlerin dışında yaşayan toplam nüfusun %70‘ini oluşturan kesim temel eğitim imkanlarından uzak yaşamaktadır. Okul olarak açık alanlar kullanılırken, kalem olarak ağaç dalları, mürekkep olarak odun kömürü suyu, defter olarak da LÖH denilen tahtalar kullanılmaktadır.

Hayırseverlerin destekleriyle inşa edilen ve örnek teşkil eden eğitim müesseselerimizde, eğitim, barınma, gıda ve sosyal ihtiyaçları karşılanan başta yetim ve öksüzler olmak üzere ihtiyaç sahibi çocuklar kalmaktadır.

İyi yetişmiş çevresine örnek olacak güzel ahlaklı nesillerin yetişmesi adına vereceğiniz eğitim desteğiyle bir çocuğun daha kaliteli bir eğitim alarak geleceğe güvenle bakmasını sağlayabilirsiniz. Bir aylık eğitim desteği bedeli ile ilgili derneğimiz ile irtibata geçebilirsiniz.

Bir yıl boyunca ihtiyaç sahibi bir çocuğun eğitim giderlerini karşılayarak destek olan destekçilerimize desteklediği öğrenciyi tanıtan, iletişim kurup takip edebileceği bir de bilgi formu hazırlanmaktadır.

Örnek Eğitim Desteği Formu:

Bir çocuğun geleceğine emin adımlarla ilerlemesini sağlamak isteyen hayırseverer derneğimizi arayarak talep oluşturabilirler.

Eğitime Destek