Mali’de Sünnet Sevinci

afrika-mali

Diversity Farklılık Derneği’nin Bir Nefes Sıhhat Sağlık Projeleri kapsamında Kasım 2016’da Afrika Mali’de düzenlenen sünnet organizasyonunda 5 günde 2 farklı bölgede toplamda 427 çocuk sağlıklı bir şekilde sünnet edildi.

Türkiye’den giden gönüllü sağlık ekibi ve derneğimizin Mali’deki temsilcilerinin katıldığı organizasyonda 2’si sağlıkçı 7 kişilik bir ekiple Başkent Bamako‘ya, oradanda Segou şehrine gidilerek ihtiyaç sahibi ailelere ulaşıldı.

mali-su%cc%88nnet-ic%cc%a7erikÇocuklarının bu önemli ihtiyaçlarının karşılanması için ülkelerine gelen ve sünnet masraflarını gönderen hayır sahiplerine duacı olduklarını söylediler. Diversity Farklılık Derneği olarak bu ulvi vazifeyi sahiplenen siz hayır sahiplerine, Afrika’nın incileri adına çok teşekkür ederiz.

mali-c%cc%a7ocuk