Malavi Sünnet Organizasyonu Tamamlandı

Derneğimizin Bir Nefes Sıhhat Projesi kapsamında, 2018 yılı itibarıyla 3.sünü düzenlediği Afrika/Malavi ülkesindeki sünnet organizasyonu başarı ile tamamlandı.

Malavi’deki temsilcilerimiz vasıtasıyla, ülkenin Salima şehrinde önceden tesbit edilen bir bölgede sünnet organizasyonumuz gerçekleştirildi. Türkiye’den gönüllü doktorlarımızın katıldığı sünnet organizasyonumuza yoğun bir ilgi vardı. İlk günden son güne kadar yoğun ilgisini koruyan organizasyonumuzda toplam 1500 adet sünnet yapıldı.

İstanbul Hisar Hastanesi‘nden gönüllü doktorların ve sağlık personellerinin katıldığı sünnet organizasyonu, modern sağlık koşulları göz önünde bulundurularak hijyenik bir ortamda gerçekleştirildi. Tamamen ücretsiz yapılan bu sünnet organizasyonumuzda, binlerce çocuğun sağlıklı sünnet olmasına vesile olan hayır sahiplerine teşekkür ederiz.

Afrikaki sünnet organizasyonlarımız devam etmekte olup, bir sonraki programımız için kirve kaydınızı oluşturabilirsiniz.

KİRVEM OLUR MUSUN

Contact Person WhatsApp'tan Sor