Projeler

İnsanlık İçin Kalıcı Eserler

img-20161022-wa0012Afrika’da yerleşik yaşamın imkânsızlıklar sebebiyle yerleşmediği birçok bölgede yerleşik düzen geleneksel kabile kültürünce şekillendirilmiştir. Afrika insanı bir yandan gelişmiş Dünya’nın dayattığı düzeni benimsemek zorunda bırakılırken diğer yandan insan odaklı bir karşılaşma beklentisi içerisindedir.

Sahra Altı Afrika’nın kırsal kesimlerinde insanlar yerel yaşamlarını iptidai koşullarda devam ettirirken, çalılardan oluşan Medreseler ile kendi eğitim sistemlerini oluşturmuşlardır. Yabancı eğitim kurumlarına nisbeten oldukça zayıf şartlarda idame ettirilen bu sistemde özgüveni yüksek, umutlu ve gayretli bir nesil ihtiyacına cevap vermekten uzak kalmaktadır.

Diversity Farklılık Derneği olarak Afrika insanının beklentisine cevap verecek insanlık için, insanlığın geleceğinin inşa edileceği kalıcı müesseseler inşa etmekteyiz. Projelerimizi oluştururken gelecekte de işleyecek ve kendini yenileyerek geliştirecek bir sistemle ilerliyoruz. Hayır sahiplerinin de ümidi olarak yaşayan bir kurum olması için her ayrıntıya dikkat ediyoruz.

Medeniyetlere kapı aralasın diye örnek olacak eserler inşa ediyoruz.  Afrika’da şartların getirdiği sonuçları değiştirecek, sosyal alanları, eğitim birimleri, öğretici, öğrenci bölümleri olan; hijyenik şartlar dikkate alınarak ülkenin, bölgenin coğrafi ve iklimsel şartlarına uygun eserler yükseliyor.
mali gine

Afrika’da bir eser bin gelecektir demektir.

Afrika’da insanlık için, gelecek için, güzel ahlaklı nesiller için, kalıcı eserler.