Cennet Su Kuyusu Senegal’de Açıldı

BİR KÖY DAHA AB-I HAYAT’INA KAVUŞTU!

Diversity Farklılık Derneği olarak başlatmış olduğumuz Ab-ı Hayat Su Kuyuları projemiz kapsamında, Afrika kıtasında su kuyusu açma faaliyetlerimiz devam etmektedir.

Köylerinde su kuyusu bulunmayan insanlar su ihtiyaçlarını kilometrelerce uzaklardaki kirli su birikintilerinden karşılamaya çalışmaktadır. Afrika kıtasında su kuyusunun ne kadar büyük bir ihtiyaç olduğunu bilen derneğimiz, Afrika’nın ihtiyaç sahibi ülkelerinde kuyu açma çalışmalarına devam etmektedir. Açılan her bir kuyu sayesinde yüzlerce insan sağlıklı ve temiz su kaynaklarına kavuşuyor.

İnternet web sitemiz üzerinden kampanyası tamamlanan Cennet Su Kuyusu, Senegal’in ihtiyaç sahibi bir köyünde açılmış bulunmaktadır. 1.2 milyar nüfusa sahip olan Afrika kıtasında, bir kaç yüz insan daha sağlıklı su kaynağına kavuştu.

Kuyunun açılmasına vesile olan bütün hayır sahiplerine, köy halkı adına teşekkür ederiz. Hayır severlerin destekleri ile Afrika’nın daha bir çok bölgesinde daha Ab-ı Hayat olmaya devam edeceğiz.

Kuyu Açılış Fotoğrafları :

Kuyu Açılış Videosu:

Güncel Su Kuyusu Kampanyamıza Aşağıdaki Link Üzerinden Destek Olabilirsiniz :

İMAM-I AZAM EBU HANİFE (R.A) SU KUYUSU

Contact Person WhatsApp'tan Sor