Benin Sünnet Organizasyonu Tamamlandı

Diversity Farklılık Derneği 2016 Sağlık projelerinden olan sünnet organizasyonlarından ilki Batı Afrika’nın küçük ülkesi Benin de 15-21 Şubat 2016’da gerçekleştirildi.

DSC_3038

Türkiye’den gönüllü doktor ve sağlıkçılar ile derneğin Benin/Cotonou’daki yerleşik temsilcilerinin beraber düzenlediği organizasyon, halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. 25 kişilik ekiple 5 günlük program boyunca 1130 çocuk sünnet edildi.

_MG_1210

Hayırseverlerin desteğiyle düzenlenen organizasyon, yerel tekniklerle oldukça sorunlu geçen sünnetlerin, alanında uzman ekibin titiz çalışmaları sonucu daha önce olduğu gibi eğlenceye dönüştürüldü.

_MG_0182

Hayırseverlerin desteğiyle sağlık projelerimiz 2016 yılında’da devam edecektir. Afrikalı çocuklar adına; Diversity Farklılık Derneği olarak hayırseverlere, gönüllülerimize ve kirvelere teşekkür ederiz.

Contact Person WhatsApp'tan Sor