New

AB-I HAYAT

Diversity Farklılık Derneği, Afrika’da temiz su ihtiyacının boyutunu göz önüne alarak başta kurak ve temiz suya ulaşılamayan ülke ve bölgeler üzerinde yapılan değerlendirmeler sonucu Âb-ı Hayat Projesi’ni başlatarak insanlığın yaşam kaynağı ve en doğal hakkı olan içilebilir su kaynakları için su kuyuları projesini başlatmıştır.

HUNEYN GAZASI SU KUYUSU

Huneyn Gazası, 8 Şevval (Hicri 8, Miladi 630) tarihinde, Mekke’nin fethinden sonra Havazinliler ile müslümanlar arasında gerçekleşmiş olan bir savaştır. 20 bin kişilik müşrik ordusuna karşı, 12 bin kişilik müslüman ordusu zafer kazanmıştır.

Diversity Farklılık Derneği olarak Huneyn Gazasının yıl dönümünde, Afrika/Senegal ülkesinde açılmak üzere Huneyn Gazası Su Kuyusu kampanyasını başlatmış bulunmaktayız.

Bir Hisse Bedeli 50 TL

Kuyu Bedeli 16650 TL