Kurbanlarınız İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırıldı

Diversity Farklılık Derneği olarak, toplumsal dayanışmayı teşvik etmek ve ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmak amacıyla Kenya’da bir kurban dağıtım organizasyonu gerçekleştirdik. Derneğimize yapılan bağışlarla gerçekleştirilen bu anlamlı organizasyonda, Kenya’daki ihtiyaç sahibi ailelere umut ve sevinç getirdik.

Organizasyon sürecinde, Diversity Farklılık Derneği‘nin gönüllüleri ve çalışanları, Kenya’daki yerel yetkililerle işbirliği yaparak dağıtım ağı oluşturdu. İhtiyaç sahibi bölgelerdeki ailelerin belirlenmesi ve adil bir dağıtımın sağlanması için saha araştırmaları yapıldı. Dernek olarak, etlerin ihtiyaç sahiplerine adil ve eşit bir şekilde ulaştırılması için özverili bir çaba gösterdik.

Diversity Farklılık Derneği‘nin Kenya’daki kurban dağıtım organizasyonu, yerel halk tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. İhtiyaç sahibi aileler, derneğin çabaları sayesinde et dolu bir öğünle buluştu. Organizasyon, Kenya’daki toplumun dayanışma ve yardımlaşma kültürünü güçlendirmeye yardımcı oldu. Dernek olarak, farklılıkları kucaklayarak daha adil ve eşitlikçi bir dünya inşa etmek için çalışmalarımıza devam edeceğimizi taahhüt ediyoruz.