KURBANLARINIZ AFRİKA'DA SEVİNÇ OLSUN

2018 Yılı Kurban Bayramı Tarihleri

1.gün – 21 Ağustos 2018 Salı (Zilhicce 10, Hicri 1439)

2.gün – 22 Ağustos 2018 Çarşamba (Zilhicce 11, Hicri 1439)

3.gün – 23 Ağustos 2018 Perşembe (Zilhicce 12, Hicri 1439)

4.gün – 24 Ağustos 2018 Cuma (Zilhicce 13, Hicri 1439)

Diversity Farklılık Derneği olarak 2018 yurt dışı kurbanlık fiyatını 100 USD olarak belirlemiş bulunmaktayız. Afrika'nın 42 farklı ülkesinde ihtiyaç sahibi insanlara ilk elden ve aracısız kurbanlarınızı ulaştırıyoruz.

Afrika için kurban fiyatı 100 USD'dir.

Vacip Kurban Nedir ?

Vacip Kurban, Şartlarına haiz olan her müslümanın, kurban bayramının 1. 2. veya 3. günü kestirmekle yükümlü olduğu kurbandır.

Vacip Kurban Bağışı

Nafile Kurban Nedir ?

Nafile Kurban : Kurban bayramı dışındaki sair zamanlarda sırf Allah rızası için farklı niyetlere kesilen kurbana denir.

Nafile Kurban Bağışı

Adak Kurban Nedir ?

Adak Kurban : Kişinin bir niyet doğrultusunda, gerçekleşmesi halinde kesmeyi vaat ettiği kurbandır. Mesela : “Şu işim olursa kurban kestireceğim, ilerde arabam olursa, evim olursa kurban kestireceğim.” gibi kurban kesimi için vaatte bulunursa ve o işi vuku bulursa, bu niyet doğrultusunda kesilen kurbana Adak Kurbanı denir.

Adak Kurban Bağışı

Kurban ibadeti için vekaletleri alınan kurbanların kesimleriyle alakalı İslami hassasiyetler vardır. Vekaletin alınmasından kurbanın kesildi bilgisinin kurban sahibine ulaştırılmasına kadar her ayrıntı derneğimizin 17 yılı aşkın tecrübesi bulunan ekibiyle gerçekleştirilmektedir. Yıl boyunca bölgedeki daimi temsilcilerimiz yoluyla Afrika’nın 42 farklı ülkesinde yüzlerce bölgesinde vacip, adak, akika, şükür ve diğer nafile kurbanlarınız özenle kesilmektedir.

DİKKAT !

Kıymetli bağışçımız, ödemeniz gerçekleştikten sonra kurbanınızın sözlü vekaletini vermek için bizleri 0216 478 4706 numaralı sabit telefonumuzdan aramanız gerekmektedir. İrtibat bilgileriniz kaydedilecek ve kurban kaydınız tamamlanmış olacaktır. Afrika'nın samimi insanları adına Teşekkür Ederiz.

Temizle
Yok.

Kurbanlarınız Sevinç Olsun

YIL İÇERİSİNDE ADAK, ŞİFA, ŞÜKÜR VE DİĞER NAFİLE KURBANLARINIZI AFRİKA‘YA GÖNDEREBİLİRSİNİZ. GÖNDERMİŞ OLDUĞUNUZ KURBANLARINIZI AFRİKA‘DA İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRIYORUZ.

Kurban Türü

Sadakalı Şifa Kurbanı, Vacip Kurban 2018, Adak Kurbanı, Akika Kurbanı, Şükür Kurbanı, Nafile Kurban, Şifa Kurbanı, Büyükbaş Kurban, Deve Kurbanı