BİR NEFES SIHHAT SAĞLIK PROJESİ

Diversity Farklılık Derneği olarak  Bir Nefes Sıhhat Sağlık Projesi kapsamında sağlıklı sünnet organizasyonları düzenliyoruz. 2012 yılı itibariyle hayır sahiplerinin destekleriyle yılda en az 4 ülkede 5000 çocuk sağlıklı sünnet edilmektedir.

KİRVE : Halk geleneklerine göre, çocuk sünnet edilirken sünnet giderlerini üzerine alan kişiye verilen isimdir.

Afrikalı bir çocuk için kirve bedeli 100 ₺ ‘dir.

Afrika’nın genelinde tüm harcamalar döviz olarak yapılmak zorunda. Ülkemizde de hızlı bir şekilde artan döviz kuru sebebiyle sünnet programlarımıza devam edebilmek için döviz kuru sebebiyle artan maliyetleri karşılamak zorundayız.
Bu nedenle 1 çocuk sünnet bedelini 100 ₺ olarak güncellemek mecburiyetinde kaldık.

Her bir çocuğun tebessümü için çalışmaya devam edeceğiz.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

28 – 31 Temmuz Malawi Sünnet Organizasyonu

Sağlık projelerimiz sürdürülebilirlik esasıyla devam etmektedir. Birçok sağlık yardımı yapan derneğimiz, ülkelerden gelen talepler uyarınca Afrika’da sağlık ihtiyaçlarının başında gelen erkek çocukların iyi şartlarda sünnet edilmesi hedefine yoğunlaşmıştır.