2017 Kurban Bayramı Hazırlıkları Tamamlandı

Afrika Genelinde 38 Ülke 341 Bölge

Diversity Farklılık Derneği, olarak Kurban Bayramı’nda 38 Afrika ülkesinde, yaklaşık 150 bin ihtiyaç sahibi aileye ulaşmak için hazırlıklarımız tamamlandı.

Kurbanlarınız Afrika’da Bayram Olsun” sloganıyla yola çıkılan kampanyamız kapsamında Afrika’nın ihtiyaç sahibi bölgelerinde 17 yıllık tecrübesi bulunan ekiplerimizle kurban organizasyonlarımız gerçekleştirilecek.

721 kişilik tecrübeli temsilci ve gönüllülerimizin görev alacağı programda Somali, Kenya, Etiyopya, Çad, Nijer, Mali, Gine, Gana ve Madagaskar başta olmak üzere Hayır sahiplerinin destekleriyle 2017 bayram süresince 38 farklı ülkede yaklaşık 150 bin aileye ulaşılması planlandı.

Hayırseverlerin gönderdikleri kurbanların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için başından sonuna kadar tüm kurban programı yerel kuruluşlar yardımıyla değil her ayrıntıya dikkat ederek kendi temsilcilerimizle yönetmekteyiz. Temsilcilerimiz tarafından yıl içerisinde kurban kesilecek bölgeler ve köyler ziyaret edilerek yerinde tespit edildi. Bu kapsamda ihtiyaç sahibi ailelerin listeleri imamlar ve kabile reisleri ile yapılan toplantılar neticesinde hazırlandı.

Hayır sahiplerinin göndereceği kurbanlar sayesinde bu kurban Afrika’nın yüzlerce bölgesinde yine Bayram olacak.

Kurban bedelleri her yıl olduğu gibi 100 Dolar ve karşılığı 350 TL’ye tekabül etmektedir.

Kurban bağışı yapmak isteyenler

• Online bağış yoluyla internet sitemizden,
  • Derneğimizin Ümraniye’deki merkezine gelip makbuz karşılığı teslim ederek,
  • Derneğimizin banka hesap numaralarından birine kurban bedelini yatırıp 0090 216 478 47 06 numaralı kurban hattını arayarak yapabilirler.

.